Home Royale appartementen

Royale appartementen

Stichting de Oldenhof verhuurt in totaal 54 royale seniorenappartementen, verdeeld over twee fraaie complexen: De Oldenhof met 32 appartementen en 4 penthouses en De Platteelhof met 16 appartementen en 2 penthouses. Elk gebouw ademt klasse en stijl en biedt volop luxe in een prachtige omgeving. U heeft de keuze uit verschillende typen appartementen en penthouses.

Appartementen

De appartementen in De Oldenhof meten 90 m2, die in De Platteelhof 70 m2. Ze hebben een hal met separaat toilet, een royale living met open keuken, twee slaapkamers, een ruime inpandige berging/cv-ruimte en een luxueuze badkamer. Daarbij beschikt elk appartement over een eigen balkon of terras waar het van lente tot herfst goed toeven is.

Penthouses

De 4 penthouses in De Oldenhof (110 m2) en de 2 in De Platteelhof (90m2) zijn zeer ruim van opzet. Ze hebben een royale living met open keuken, twee slaapkamers, een apart toilet in de hal, een inpandige berging/cv-ruimte en een zeer ruime badkamer met bad, douche, toilet en wastafel. De penthouses zijn uitgevoerd in verschillende varianten, met de keuze uit één of twee terrassen.