Home Wonen

Wonen

In de, middenin het groen gelegen, moderne appartementencomplexen De Oldenhof en De Platteelhof leeft u op uw eigen manier. Zo zelfstandig mogelijk zolang het kan, gecombineerd met hulp of zorg wanneer u daar behoefte aan heeft. U kunt namelijk altijd een beroep doen op de (zorg)diensten van Bethanië, dat naast de appartementencomplexen gelegen is.

U kunt niet alleen gebruik maken van een scala aan diensten, maar ook deelnemen aan de vele activiteiten die in Bethanië worden georganiseerd. Voor een warme maaltijd of een kopje koffie bent u hartelijk welkom in het restaurant. Bovendien kunt u gebruik maken van de kapsalon, de wasservice en het zwembad in Bethanië. En voor de kleine dagelijkse boodschappen kunt u altijd terecht in het Twinkeltje.

Op het moment dat u dus kiest voor een huurappartement in De Oldenhof of De Platteelhof, kunt u ook kiezen voor thuiszorg van Bethanië. De seniorenappartementen worden verhuurd door Stichting De Oldenhof. U kunt zich hier inschrijven als geïnteresseerde in een appartement.